+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Tuinafscheiding

Privacy en stijl voor uw tuin

Een tuinafscheiding is niet alleen functioneel door privacy te bieden, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Bij Jardin Schuttingen begrijpen we het belang van zowel functionaliteit als esthetiek.

Tuinafscheiding laag

Een lage tuinafscheiding is de ideale oplossing voor een subtiele scheiding zonder de openheid van de tuin te verliezen. Een lage afscheiding zorgt voor een duidelijke grens, terwijl het zicht en de toegang tot uw tuin grotendeels behouden blijven. Perfect voor voortuinen of als vriendelijke scheiding tussen aangrenzende achtertuinen.

Tuinafscheiding voortuin

De tuinafscheiding in de voortuin is het visitekaartje van uw huis, en een passende tuinafscheiding kan hieraan aanzienlijk bijdragen. Of u nu kiest voor een elegante lage haag, een sierlijk hekwerk of een moderne lage schutting, bij Jardin Schuttingen vindt u de tuinafscheiding die bij uw voortuin past. Creëer een uitnodigende entree die privacy biedt zonder in te leveren op stijl.

schutting met gaas voor beplanting

Tuinafscheiding inclusief plaatsen

Kies voor een schutting inclusief plaatsen en geniet van het gemak van onze totaalservice.

Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw nieuwe tuinafscheiding vakkundig geïnstalleerd wordt, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vernieuwde tuin.

Schutting laten plaatsen?