+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Overkappingen

Douglas houten veranda geheel naar wens

Jardin Schuttingen is gespecialiseerd in het bouwen van prachtige houten overkappingen, schuren, garages, overkappingen en meer. Alle producten worden gemaakt van het allerbeste Douglas hout dat verkrijgbaar is. Onze prachtige houten overkappingen geven een natuurlijke uitstraling die mooi op iedere tuin aansluit. Op deze pagina leest u wat er allemaal mogelijk is aan opties bij uw overkapping.

Wij proberen de mogelijkheden bij uw veranda te verduidelijken met plaatjes en teksten, mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Heeft u zelf ideeën of ergens anders iets gezien dat u op onze site niet kunt vinden, dan horen wij dit graag!

Overkapping met lichtstraat

Als u uw overkapping van Jardin Schuttingen combineert met een lichtstraat, bent u gegarandeerd dat het daglicht goed behouden blijft onder uw veranda. Bovendien geeft de lichtstraat een luxe, verfijnde uitstraling aan uw overkapping. Een ander bijkomende voordeel is dat u geen stroom hoeft op te wekken om licht te creëren in uw veranda.

Kortom, lichtstraten zijn een geweldige manier om meer natuurlijk licht in uw ruimte te brengen en op energiekosten te besparen. Er zijn verschillende materialen, vormen en maten beschikbaar, dus er is altijd wel een geschikte lichtstraat te vinden voor uw situatie. Overweegt u een Lichtstraat te plaatsen? Laat u dan goed informeren en adviseren door de professionals van Jardin!

Haal meer natuurlijk licht binnen met een lichtkoepel

Lichtkoepels zijn een geweldige manier om uw overkapping te verlichten met natuurlijk licht. Lichtkoepels zijn er in verschillende vormen en maten, waardoor u altijd een geschikte koepel kunt vinden die past bij uw wensen en budget.

Het plaatsen van een lichtkoepel brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor meer natuurlijk licht in uw ruimte, wat een positief effect heeft op uw gezondheid en stemming. Daarnaast bespaart u op energiekosten doordat u minder kunstmatige verlichting hoeft te gebruiken. Tot slot kan een goed geplaatste lichtkoepel ook de waarde van uw woning verhogen. Jardin denkt graag met u mee wat in uw situatie de beste lichtkoepel is. Voor iedere budget heeft Jardin een passende oplossing.

Een houten vlonder onder uw overkapping: sfeervol en duurzaam

Een houten vlonder onder uw overkapping is een sfeervolle en duurzame oplossing voor uw terras. Het creëert een warme uitstraling en past goed bij de natuurlijke omgeving van uw tuin. Laat u adviseren en informeren door de ervaren specialisten van Jardin over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige en comfortabele buitenruimte.

Potdeksel planken

Potdeksel planken zijn een veelgebruikte vorm van gevelbekleding voor zowel traditionele als moderne veranda’s. Jardin levert potdeksel planken in veel verschillende materialen, kleuren en formaten. Ze worden gekenmerkt door hun overlappende constructie, waarbij de bovenkant van de ene plank de onderkant van de volgende plank bedekt. Dit creëert een natuurlijke afwatering, waardoor het hout langer meegaat. Jardin levert potdeksel planken in verschillende houtsoorten, graag adviseren wij u persoonlijk welke soort potdeksel planken het beste bij uw situatie past.

Douglas palen

Douglas palen: een duurzame en robuuste basis voor uw houten overkapping.

Douglas palen zijn een populaire keuze voor de constructie van houten overkappingen. Dit komt voornamelijk door de duurzaamheid en sterkte van het hout. Douglas sparren zijn van nature sterk en hebben een hoge dichtheid, waardoor ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en insecten. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze een slimme investering voor uw overkapping.
Naast hun functionele voordelen hebben douglas palen ook een unieke warme en robuuste uitstraling. Bovendien kunnen douglas palen op verschillende manieren worden bewerkt, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Het installeren van douglas palen vereist enige ervaring en kennis van zaken. Jardin schuttingen heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van douglas palen.

Multipaint boeibord

Een boeibord is een essentieel onderdeel van uw dakconstructie. Jardin biedt de mogelijkheid om elke gewenste boeibord aan uw veranda te plaatsen. Het beschermt de randen van het dak en zorgt voor een nette afwerking van uw huis. Multipaint boeiborden zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en prachtige uitstraling.

Multipaint boeiborden zijn gemaakt van vezelcement en zijn daardoor bestand tegen vocht, rot en insecten. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen of gebieden waar insecten een probleem vormen. Een ander voordeel van multipaint boeiborden is dat ze beschikbaar zijn in verschillende afmetingen en kleuren. Hierdoor kunt u ze afstemmen op uw persoonlijke stijl en smaak.

Regenpijp, zink en pvc

Als u een veranda heeft, dan wilt u er zeker van zijn dat het regenwater goed wordt afgevoerd om schade aan uw overkapping en huis te voorkomen. Een regenpijp is een essentieel onderdeel van uw afwateringssysteem en u heeft de keuze tussen PVC of zink voor uw regenpijp. 

PVC-regenpijpen zijn gemaakt van een stevig, maar lichtgewicht kunststof materiaal. Dit maakt ze gemakkelijk te installeren en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de juiste kleur kunt kiezen die past bij de stijl van uw veranda. PVC-regenpijpen zijn ook zeer duurzaam en bestand tegen corrosie.

Zinken regenpijpen zijn daarentegen klassieker en passen beter bij een traditionele uitstraling van uw veranda. Het zink is zeer duurzaam en gaat levenslang mee zonder te hoeven worden vervangen. Jardin biedt regenpijpen in alle vormen en maten, mocht u moeite hebben bij het kiezen welke regenpijp het beste bij uw situatie past, dan kijken de professionals van Jardin graag met u mee

Fence Flex: de perfecte oplossing voor uw overkapping

Een overkapping is een prachtige toevoeging aan uw huis en biedt een perfecte buitenruimte om van te genieten. Maar om uw overkapping af te maken, wilt u misschien ook een omheining installeren om uw buitenruimte af te bakenen en extra privacy te creëren. Hier komt Fence Flex in beeld. De Fence Flex omheiningen van Jardin zijn in alle denkbare mogelijkheden leverbaar. Jardin denkt graag met u mee hoe een Fence Flex omheining uw veranda nog mooier maakt.

Fence Flex bestaat uit RVS rails met houten planken en is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden en langdurige blootstelling aan de zon. Het is zeer duurzaam en zal niet gemakkelijk breken of barsten. Het kunststof materiaal heeft ook het voordeel dat het onderhoudsvrij is, wat betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het schilderen of onderhouden van uw omheining.

Houten deuren of kozijnen

Een overkapping biedt u een geweldige buitenruimte om te genieten van het buitenleven. Om deze ruimte nog beter te maken, is het belangrijk om na te denken over de details. Een van die details is de keuze van deuren en kozijnen voor uw overkapping. Houten deuren en kozijnen zijn een fantastische keuze en zullen uw buitenruimte verrijken.

Houten deuren en kozijnen bieden een unieke uitstraling en kunnen uw overkapping transformeren tot een prachtige buitenkamer. Hout heeft een warme uitstraling en past perfect bij de natuurlijke omgeving. Het biedt ook een hoge mate van duurzaamheid en kan jarenlang meegaan zonder veel onderhoud. Houten deuren en kozijnen zijn ook zeer veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en stijl. Jardin levert houten deuren en kozijnen in alle gewenste maten en materialen. Ook de afwerking van de deuren, zoals de klink of een opening, kan volledig naar uw wensen worden aangepast bij Jardin. Wij adviseren u graag wat in uw situatie de mooiste en de beste oplossing is.

Het dak van uw veranda

Het dak van een veranda is een essentieel onderdeel van de constructie. Het is daarom belangrijk dat u voor het juiste dak materiaal kiest. Jardin helpt u graag bij het maken van de keuze over wat voor dak u precies op uw overkapping plaatst. U kunt kiezen uit OSB Underlayment dakplaten, visbekplanken of kraaldeelplanken. OSB (Oriented Strand Board) is een materiaal dat is opgebouwd uit dunne houten spaanders die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. Dit resulteert in een sterk en duurzaam materiaal dat geschikt is voor gebruik in de bouw. Het materiaal is relatief goedkoop in vergelijking met andere materialen, waardoor het een populaire keuze is voor dakbedekking.

Ook maakt Jardin gebruik van een mineraal toplaag op de dakbedekking. Een mineraal toplaag dakbedekking biedt vele voordelen ten opzichte van andere soorten dakbedekking. Het is bestand tegen extreme temperaturen, UV-straling en andere weersomstandigheden. Het heeft ook een uitstekende waterdichtheid, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages. Daarnaast is het materiaal brandveilig. Al met al is de keuze voor het juiste dak op uw veranda een moeilijke keuze, daarom helpen de experts van Jardin u graag bij het maken van de juiste keuze.

Impressie douglas hout overkappingen, schuren, veranda's