+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Overkappingen in hout

Ontdek de mogelijkheden

Bij Jardin Schuttingen bieden we een breed scala aan overkappingen in hout. Van zwembad overkappingen tot BBQ overkappingen; geen project is ons te gek. Onze maatwerk oplossingen voor overkappingen in hout zorgen ervoor dat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden. Met een focus op duurzaamheid en esthetiek, garanderen onze houten overkappingen niet alleen bescherming tegen de elementen, maar geven ze ook een stijlvolle uitstraling aan elke buitenruimte.

BBQ overkapping

Met een BBQ overkapping van Jardin Schuttingen kunt u ongeacht het weer genieten van buiten koken en gezelligheid. Onze overkappingen in hout bieden bescherming tegen zon en regen, zodat u elk moment de perfecte barbecue kunt organiseren. Een BBQ-overkapping maakt uw buitenkeuken compleet en op diverse momenten bruikbaar.

Zwembad overkapping

Met een hoogwaardige zwembad overkapping kunt u het hele jaar door van uw zwembad genieten. Onze overkappingen beschermen uw zwembad tegen vuil en bladeren, en helpen om de temperatuur van het water aangenaam te houden. Kies voor een zwembadoverkapping van Jardin Schuttingen en zwem in elk seizoen in comfort.

Douglas overkapping

Een douglas overkapping combineert natuurlijke schoonheid met duurzaamheid. Perfect voor mensen die een stijlvolle en robuuste overkapping zoeken. Douglashout staat bekend om zijn sterkte en weerbestendigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor een overkapping die jarenlang meegaat. Kies een douglas overkapping van Jardin Schuttingen voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Overkapping met lichtstraat

Een overkapping met lichtstraat van Jardin Schuttingen biedt het beste van twee werelden: bescherming tegen weerelementen en een overvloed aan natuurlijk licht. De lichtstraat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en brengt het buitenleven naar binnen, perfect voor tuinkamers of overdekte terrassen. Geniet van de schoonheid van uw tuin onder een overkapping die licht en bescherming combineert.

Overkapping laten plaatsen?