+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Luxe schuttingen

Stevig, duurzaam, veilig en onderhoudsvrij

Jardin Schuttingen maakt al 20 jaar hout betonnen schuttingen voor elk budget. Een hout betonnen schutting bestaat zoals de naam al zegt uit een betonnen deel en een houten deel. Door de onderkant van de schutting van een ander materiaal te maken, kunt u een zeer luxe en mooi effect creëren in uw schutting. Jardin Schuttingen heeft het grootste assortiment materiaalsoorten voor houten-betonnen schuttingen wat in Europa leverbaar is.

Een kleine greep uit de materialen die wij gebruiken is: romeins, graniet, klassiek steen, elbe, donau maar er zijn nog zeer veel andere mogelijkheden. Het motief van de betonpalen kan variëren tussen glad, bewerkt of graniet.

Luxe Schuttingen
Luxe schutting met bakstenen onderwand
Luxe houten schutting

Ontdek tevens de veelzijdigheid van beton sierplaten in de luxe schuttingen van Jardin Schuttingen. Onze professionals adviseren graag over de beste opties voor jouw specifieke situatie. We luisteren naar al je wensen en stemmen het ontwerp af op jouw budget. Bij Jardin Schuttingen is vrijwel elke materiaalsoort mogelijk, waarbij we zorgvuldig rekening houden met duurzaamheid en esthetiek.

Bovendien bieden we een scala aan schermen, van traditioneel tot ultramodern, om het gewenste effect te bereiken. Onze schuttingen kunnen worden voorzien van diverse designschermen en maatwerkpoorten, waardoor je de perfecte buitenomgeving creëert. Vertrouw op de expertise van Jardin Schuttingen, waar duizenden tevreden klanten je zijn voorgegaan, en geniet van volledige garantie op jouw luxueuze schutting. 

Bij Jardin Schuttingen streven we naar volledige tevredenheid en daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden voor beton sierplaten en diverse schermen in jouw luxe schutting. Onze professionals adviseren niet alleen over materialen maar ook over designs en in te bouwen poorten, zodat jouw schutting perfect bij jouw visie past. Met duizenden tevreden klanten, bieden wij niet alleen hoogwaardige schuttingen maar ook volledige garantie.

Luxe Schuttingen

Ontdek de weelde van Jardin Schuttingen en transformeer jouw buitenruimte in een oase van luxe en elegantie. Onze luxe schuttingen zijn het toonbeeld van vakmanschap en exclusiviteit, ontworpen om de hoogste normen van esthetiek en duurzaamheid te overtreffen.

Bij Jardin Schuttingen gaan we verder dan de gebruikelijke tuinafscheiding. Onze luxe schuttingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals duurzaam hardhout en luxe composiet, om een tijdloze uitstraling te garanderen. Elk detail wordt met zorg overwogen, van het unieke ontwerp tot aan de hoogwaardige afwerking.

Of je nu op zoek bent naar maximale privacy, een verfijnde sfeer of een combinatie van beide, onze schuttingen zijn aanpasbaar aan jouw specifieke wensen. Creëer een buitenruimte die niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt. Onze deskundige vakmensen staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van het juiste ontwerp tot aan de vlekkeloze installatie. Vraag gratis een offerte aan !

Houten & betonnen schuttingen

Jardin Schuttingen belichaamt de essentie van luxe in de wereld van tuinafscheidingen. Onze collectie luxe schuttingen is ontworpen om een exclusieve en verfijnde uitstraling aan jouw buitenomgeving te geven. Met aandacht voor detail en een focus op hoogwaardige materialen, bieden wij schuttingen die niet alleen een barrière vormen maar ook een visueel meesterwerk zijn.

De veelzijdigheid van onze luxe schuttingen stelt je in staat om een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw tuinontwerp. Of je nu kiest voor een moderne en strakke uitstraling of juist een klassiek en tijdloos design, wij hebben de expertise om aan jouw esthetische eisen te voldoen.

Bij Jardin Schuttingen geloven we dat luxe ook synoniem is aan duurzaamheid. Daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen de tand des tijds en verschillende weersomstandigheden. Investeer in een schutting die niet alleen de functionaliteit verhoogt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Ervaar de luxe van Jardin Schuttingen en geef jouw buitenruimte de uitstraling die het verdient.

Luxe Schutting Laten Plaatsen ?