+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Houten schuttingen

Hoogwaardige kwaliteit hout bij Jardin.

Zoals de naam al aangeeft, bestaat een houten schutting uit alleen maar hout. Dus zowel de palen, als de panelen zijn volledig van hout gemaakt. Bij Jardin Schuttingen heeft u de keuze uit het grootste assortiment houten schuttingen wat in de Benelux geleverd wordt. U kunt variëren in het materiaalsoort van het hout, zo levert Jardin Schuttingen van douglas-  tot grenen schuttingen die gespoten kunnen worden in een kleur naar keuze.

Ook kunt u kiezen in welke maat u de houten palen en houten panelen wilt hebben. Jardin Schuttingen plaatst inmiddels al meer dan 20 jaar houten schuttingen in alle soorten en maten. Wij durven dan ook te zeggen dat wij de absolute specialist in Nederland zijn op het gebied van goedkope maar kwalitatief hoogstaande houten schuttingen.

Dichte houten schuttingen

Wij bieden ook dichte houten  schuttingen van potdekselplanken, deze planken staan ook bekend als Zweeds rabat. Deze planken van douglas hout zijn verkrijgbaar in blank en zwart. De planken worden gedeeltelijk over elkaar gemonteerd waardoor er geen doorkijk is. Potdekselplanken moeten wel aan beide kanten van de palen worden bevestigd anders heeft u een 1-zijdig aanzicht.

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over welke schutting het beste past bij uw tuin, smaak en budget. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden van Jardin Schuttingen!

Douglas hout

Douglas hout, afkomstig van de douglasspar, staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en opvallende warme roodbruine kleur. Dit maakt het een populaire keuze voor diverse buitentoepassingen, waaronder overkappingen, schuttingen en tuinmeubelen. De natuurlijke weerstand tegen weersinvloeden en schimmels, samen met de lange levensduur, maakt douglas hout een milieuvriendelijke en kostenefficiënte optie voor iedereen die zijn tuin een natuurlijke en robuuste uitstraling wil geven.

Waarom kiezen voor douglas hout

Douglas hout staat bekend om zijn sterke en lange levensduur. zonder behandeling gaat het hout buiten 10 tot 15 jaar mee, ideaal dus voor in uw staan. 

Met zijn warme kleur en fijne structuur voegt douglas hout natuurlijke schoonheid toe aan elke omgeving. Het verweert mooi en krijgt in de loop van de tijd een prachtige zilvergrijze tint.

als een snelgroeiende houtsoort is douglas hout een duurzame keuze. Het vereist minder energie om te produceren en te transporteren vergeleken met andere materialen.

Geschikt voor binnen en buiten, Douglas hout kan worden gebruikt voor een breed scala aan projecten. Het laat zich gemakkelijk bewerken, zagen en schroeven.