+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Schutting laten plaatsen

Houten schuttingen tegen een scherpe prijs

Optimaal genieten van je tuin? Dan is een mooie, degelijke schutting van belang! Ook voor uw privacy en veiligheidsgevoel kan een degelijke schutting het verschil maken.

Jardin Schuttingen is al 20 jaar de specialist op het gebied van werkelijk alle soorten schuttingen. Op deze pagina vind u een aantal voorbeelden van mogelijke houten schuttingen die wij plaatsen. Mocht uw voorbeeld schutting er niet bijstaan? Bij Jardin Schuttingen is meer mogelijk dan u denkt, dus neem gerust even vrijblijvend contact op.

Houten schutting laten plaatsen

Bij Jardin Schuttingen werken wij enkel met het allerbeste gecertificeerde hout, en dat tegen lagere prijzen dan waarmee de concurrent vaak lage kwaliteit hout aanbied. Het hout waar wij mee werken is na jaren nog in dezelfde staat als dat het nieuw werd geplaatst. De degelijkheid van uw schutting is dus na jaren nog gegarandeerd door Jardin Schuttingen. 

Grenen schutting

Grenen schuttingen met een mooie degelijke uitstraling. Verder hebben wij de afgelopen jaren zeer veel mensen geadviseerd een prachtige Vuren of Nobifix (duurzaam, te vergelijken met hardhout) schutting te laten plaatsen. Het is van belang dat u voor uw schutting de juiste materiaal kiest die bij u past, wij adviseren u graag om samen met Jardin Schuttingen de perfecte houten schutting naar uw wensen samen te stellen. Bij het samenstellen van de schutting is het ook belangrijk dat u weet welke speciale opties wij allemaal kunnen maken in uw schutting. Er zijn verschillende soorten poorten mogelijk, waarbij wij letterlijk alles wat verkrijgbaar is op de markt aan poorten voor u kunnen realiseren. Het belangrijkste en mooiste is vaak als u van de opties gebruik maakt die Jardin Schuttingen in uw houten schutting kan realiseren.

Denk aan trellis gaas schermen, of een V-trellis (toogscherm). Dit kan de schutting opbreken en daardoor een erg luxe maar ook open effect geven. Verder werken wij nog met vele soorten schuine schermen en zijn er tegenwoordig ook prachtige designschermen verkrijgbaar. Jardin Schuttingen denkt met 20 jaar ervaring graag met u mee om uw droomschutting te verwezenlijken!

Douglas schutting

Douglas schuttingen zijn gemaakt van Douglas hout, een naaldhoutsoort die voornamelijk afkomstig is uit Europa. Dit hout staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en de warme uitstraling. Dankzij de natuurlijke weerstand tegen rot en schimmel, is Douglas hout een uitstekende keuze voor buitengebruik, waaronder schuttingen.

Voordelen van een Douglas schutting

Douglas hout heeft een lange levensduur, zelfs zonder chemische behandeling. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie voor uw tuin.

Hoewel enig onderhoud nodig is om de levensduur te verlengen, vereisen Douglas schuttingen minder onderhoud dan veel andere houtsoorten.

Douglas hout is van nature sterk en robuust, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare schutting die bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Schutting van potdeksel

Een schutting van potdeksel is een tijdloze optie die zich kenmerkt door overlappende houten planken. Deze methode van schuttingbouw zorgt niet alleen voor een robuuste en weerbestendige schutting, maar draagt ook bij aan een landelijke en natuurlijke uitstraling van de tuin. Deze schuttingen bieden optimale privacy en zijn tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan uw buitenruimte. Of u nu een traditionele of meer moderne tuin heeft, een potdekselschutting van Jardinschuttingen kan volledig worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur en stijl, waardoor het een degelijke keuze is voor iedere tuinliefhebber.

Schuttingen die wij eerder geplaatst hebben