+31(0)40 844 5554​

Vragen ? bel ons gerust

Ma - Za: 9:00 - 17:00

Wij staan voor je klaar

Overkapping Eindhoven

Exclusieve houten overkappingen op maat

Overkapping nodig in Eindhoven? Ontdek de expertise van Jardin Schuttingen. Bent u op zoek naar een schuur met overkapping, een veranda of een sfeervolle overkapping aan uw huis? Wij zijn uw specialist voor het transformeren van uw buitenruimte. Actief in de regio Eindhoven en daarbuiten, staan wij garant voor vakmanschap en  maatwerkoplossingen, waarmee we ervoor zorgen dat de overkapping van uw dromen naadloos aansluit bij uw wensen.

Overkapping aan huis

Een overkapping aan huis vormt de ideale brug tussen binnen en buiten, door extra leefruimte te bieden. Of u nu een ruimte wilt voor ontspanning, entertainment, of simpelweg om te genieten van de frisse lucht zonder zorgen over het weer. Onze op maat gemaakte overkappingen aan huis bieden de perfecte oplossing.

Interesse in een overkapping aan huis?

Genieten in elke weersomstandigheid
Meerwaarde voor de woning
Op maat gemaakt
Extra leefruimte 

Overkapping in Eindhoven:
maak van uw tuin een droomplek

Al jaren aan het dromen van een veranda bij uw huis in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Jardin Schuttingen op het juiste adres. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en elke veranda aan verschillende wensen moet voldoen. Daarom bieden we al jaren maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Laat ons u helpen om van uw tuin een ware droomplek te maken waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Schuur met overkapping:
functioneel en stijlvol

Een schuur met overkapping biedt een slimme combinatie van noodzakelijke opslag en een gezellige, overdekte buitenruimte. Perfect voor wie zowel praktische bergruimte zoekt als een plek om comfortabel buiten te kunnen zitten. Onze designs zijn zowel praktisch in gebruik als visueel aantrekkelijk, en dragen bij aan de verrijking van uw tuin en het vergroten van uw plezier in het buitenleven.

Overkapping laten plaatsen?